Revisión salarial - Barenys-Canaldes, SA., Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2003
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2003
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 3857 de 03/04/2003

RESOLUCIÓ TIC/802/2003, de 24 de febrer, per la qual es disposa el registre i la publicació de l'Acord de revisió salarial del Conveni col-lectiu de l'empresa Barenys-Canaldes, SA, per a l'any 2003 (codi de conveni núm. 4300052).

Vist el text de l'Acord de revisió salarial del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa de Barenys-Canaldes, SA, subscrit per les parts negociadores en data 7 de febrer de 2003 i presentat per les mateixes parts en data 10 de febrer de 2003, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

.1 Disposar el registre de l'Acord de revisió salarial del Conveni Col-lectiu d'empresa de Barenys-Canaldes, SA, per l'any 2003 (codi de conveni núm. 4300052), en el Registre de convenis de la Subdirecció General d'Afers Laborals i d'Ocupació de Tarragona.

.2 Disposar-ne la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col-lectiu.

Tarragona, 24 de febrer de 2003

Montserrat Güell i Anglès

Subdirectora general d'Afers Laborals

i d'Ocupació a Tarragona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

ACTA

de la Comissió Negociadora per a la revisió salarial del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Barenys-Canaldas, SA, (centres de treball de la província de Tarragona) per a l'any 2003

S'acorda:

  1. Aprovar la taula salarial per a l'any 2003 del Conveni col-lectiu de treball per als centres de treball que l'empresa Barenys-Canaldas, SA, té establerts o pugui establir durant la seva vigència, a la província de Tarragona. S'acompanya com annex 1 al present acord.

  2. Facultar a les senyores M. Cecília Romero Escaño i Magdalena Canaldas Domingo, perquè de forma conjunta o individual sol-licitin davant el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, el registre, dipòsit i publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de la taula salarial per a l'any 2003 del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa Barenys-Canaldas, SA.

    Annex

    Taules salarials de l'any 2003

    C: categoria professional; SBM: salari base mensual (euros); PCM: plus conveni mensual (euros); TM: total mensual (euros)

    C

    SBM

    PCM

    TM

  3. Tècnics i administratius

  4. Tècnics

    Encarregat general

    587...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR