Convenio colectivo - Federación Catalana de Fútbol, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2002
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2004

RESOLUCIÓ

TRE/1747/2002, de 21 de maig, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte de condicions de treball de la Federació Catalana de Futbol per als anys 2002-2004 (codi de conveni núm. 7901862).

Vist el text del Pacte de condicions de treball de la Federació Catalana de Futbol subscrit per les parts negociadores el dia 2 de febrer de 2002, i de conformitat amb el que estableixen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei 8/1980, de 10 de març, de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Pacte de condicions de treball de la Federació Catalana de Futbol per als anys 2002-2004 al Registre de convenis de la Direcció General de Relacions Laborals.

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, previ compliment dels tràmits pertinents.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Barcelona, 21 de maig de 2002

Jaume Abat i Dinarès

Director general de Relacions Laborals

Transcripció literal del text signat per les parts

PACTE

de condicions entre Federació Catalana de Futbol i empleats de la mateixa

Capítol 1

Disposicions generals

Article 1

El present Pacte de condicions és d'aplicació per a tots els empleats de la Federació Catalana de Futbol a Catalunya.

Queden expressament exclosos el personal d'alta direcció d'acord amb el previst al Real decreto 1382/1985 de l'1 d'agost.

Article 2

La durada del present Pacte de condicions s'inicia el dia 1 de gener de 2002 i finalitza el 31 de desembre de 2004, excepte aquells articles que s'estableix expressament períodes diferents de vigència.

Article 3

Denúncies i pròrrogues

Qualsevol de les parts podrà denunciar el present Pacte de condicions amb una antelació de tres mesos abans de la seva finalització. L'esmentada denúncia es realitzarà mitjançant escrit que segellarà i rebrà l'altra part.

Article 4

Compensació i absorció

Els salaris anuals fixats en aquest Pacte de condicions són compensables i absorbibles en la seva totalitat i en un còmput anual amb qualsevol increment derivat de norma diferent a la que aquí s'estableix.

Article 5

Garantia ad personam

Es respectaran i es mantindran com a garantia ad personam aquelles condicions personals que excedeixin globalment al que s'ha pactat en aquest Pacte de condicions, assumint ambdues parts el mutu interès en la desaparició futura i en el temps dels esmentats supòsits.

Article 6

Aprovació global i total

Les condicions que es pacten en el present acord són un tot indivisible i conseqüentment, no és possible aplicar unes normes que es contradiguin amb altres, o oblidant-se d'elles ja que la seva aplicació és total i íntegra. El resum d'aquest concepte és clar: remuneració total + espècies : hores treball/any = preu hora.

Capítol 2

Organització del treball

Article 7

L'organització del treball és facultat de la direcció de l'empresa i a ella han d'atendre els empleats sempre amb l'objectiu de millorar el servei i minimitzar els costos.

Article 8

Classificació professional

Ambdues parts acorden regir-se en aquest aspecte amb els articles 12, 13 i 14 del Conveni d'oficines i despatxos de Catalunya. En el supòsit de que l'esmentat conveni deixés de funcionar s'establirien internament les categories professionals sempre mantenint la filosofia de l'esmentat articulat.

Article 9

Mobilitat funcional

El canvi de funcions d'un grup professional ve limitat al que estableix els articles 39.1 i 39.3 de l'Estatut dels treballadors (TRET).

Article 10

Mobilitat geogràfica

S'estarà a l'establert a l'article 40 de l'Estatut dels treballadors (TRET).

Capítol 3

Salaris i Extra-salaris

Article 11

Estructura salarial

L'estructura salarial queda composta de Salari Base, Plus Conveni i Complement de Qualitat Personal i es fixen els dos primers a l'ANNEX Nº 1 del present Pacte de condicions en la seva quantitat mínima, en quant al tercer no serà absorbible, compensable ni disminuirà en el seu import.

Article 12

Nivells salarials. Durant la vigència del present Pacte de condicions es garantitza l'IPC real + 0.25 punts en els seus apartats de salari base i plus de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR