Convenio colectivo - Industrial Hotelera Hergas SL, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Mayo de 2001
Fin de Vigencia30 de Abril de 2004

RESOLUCIÓ

TRE/2609/2002, de 25 de juny, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa La Industrial Hotelera, SA (Hotel Avenida Palace), per al període 1.5.2001-30.4.2004 (codi de conveni núm. 0807261).

Vist el text del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa La Industrial Hotelera, SA (Hotel Avenida Palace), subscrit pels representants de l'empresa i dels seus treballadors el dia 6 de maig de 2002, i de conformitat amb el que disposa l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col-lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

-1 Disposar la inscripció del Conveni col-lectiu de treball de l'empresa La Industrial Hotelera, SA (Hotel Avenida Palace) per al període 1.5.2001-30.4.2004 al Registre de convenis de la Delegació Territorial de Treball de Barcelona (codi de conveni núm. 0807261).

-2 Disposar que el text esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 de juny de 2002

Francisca Antolinos i Jiménez

Delegada territorial de Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

CONVENI

col-lectiu de treball de l'empresa La Industrial Hotelera, SA (Hotel Avenida Palace) per al període 1.5.2001-30.4.2004

Article 1

Àmbits funcional i territorial

Aquest Conveni afecta i obliga el centre de treball de l'empresa La Industrial Hotelera, SA denominat Hotel Avenida Palace, situat a Barcelona.

Article 2

Àmbit personal

Aquest Conveni afecta tots els treballadors que componen o compondran durant la seva vigència la plantilla del centre de treball Hotel Avenida Palace de l'empresa La Industrial Hotelera, SA, situat a Barcelona.

Article 3

Àmbit temporal

Les condicions pactades en aquest Conveni entren en vigor l'1 de maig de 2001, independentment del moment en què es remeti al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i del seu registre i la seva homologació.

La seva durada és de 36 mesos, és a dir, de l'1 de maig de 2001 al 30 d'abril de 2004, tret de les clàusules per a les quals s'estableixi una altra vigència i una altra durada.

A partir del 30 d'abril de 2004, el Conveni col-lectiu que conté aquest document s'ha de prorrogar tàcitament i automàticament per períodes anuals si no el denuncia fefaentment qualsevol de les parts com a mínim amb 30 dies d'antelació a la data del seu venciment.

Article 4

Normativa supletòria

En tot el que no regula aquest Conveni, cal atenir-se al que disposen el Conveni col-lectiu de la indústria d'hoteleria d'àmbit de la Comunitat Autònoma de Catalunya, el Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, i la legislació laboral aplicable vigent.

Article 5

Totes les condicions pactades en aquest Conveni es consideren mínimes, per la qual cosa poden ser millorades per altres acords, convenis nacionals i disposicions generals que es puguin dictar després que entri en vigor aquest Conveni.

Article 6

Organització de la feina

Aquesta s'ha de dur a terme de conformitat amb el que disposa l'article 12 del Conveni col-lectiu de la indústria d'hoteleria i turisme de Catalunya.

Article 7

Reordenació funcional

Com a norma general la mobilitat funcional es pot dur a terme al si dels grups professionals establerts a l'article 15 del Conveni col-lectiu de la indústria d'hoteleria i turisme de Catalunya. Fan de límit a aquesta mobilitat els requisits establerts a l'article 39 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, així com la idoneïtat i l'aptitud necessàries per dur a terme les tasques que s'encomanin al treballador.

Això no obstant, es recullen els sistemes polivalents funcionals següents:

Consergeria i recepció: es passa a fer la reunificació funcional, per grups professionals, de les categories que són incloses als grups de les seccions de consergeria i recepció. En conseqüència, les funcions definides i desenvolupades pròpies i específiques d'aquestes categories queden englobades i fusionades als seus respectius estatus.

Departament de cafeteria i economat: les dues categories professionals que inclouen fan torns per executar totes les funcions que les caracteritzen en el règim de treball a torns que s'estableixi.

Entre les funcions d'aquesta secció hi ha ajudar a qui fa funcions de cuina quan el servei ho requereixi, per la qual cosa perceben el salari del nivell retributiu 3 i els plusos corresponents als cuiners.

Cambrers

Aquest grup professional atén el servei de cambres. El servei de minibars és atès per un aprenent o per un ajudant de cambrer; si aquests estan absents, és atès pels cambrers.

Netejadors

Quan el servei ho requereixi passaran a fer les funcions de cambrers de pisos i percebran el sou i el nivell retributiu d'aquests.

Condicions salarials

Article 8

Salari base mensual

Per al període comprès entre l'1 de maig de 2001 i el 30 d'abril de 2002 s'estableixen els salaris que, sota l'únic concepte de salari base mensual, a continuació es detallen per als nivells retributius i les categories professionals del centre de treball.

En el cas que l'IPC establert per l'INE registri el 30 d'abril de 2002 un increment superior al 3% aplicat, respecte al 30 d'abril de 2001, s'ha de fer una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR