Modificación - Comerç del Vidre, la Pisa, la Ceràmica i Similars, Cataluña

Inicio de Vigencia26 de Marzo de 2018
Fin de Vigencia26 de Marzo de 2018
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 7586 de 26/03/2018

Vist el text de l'acta de la comissió negociadora del Conveni col·lectiu de treball del comerç del vidre, pisa, ceràmica i similars de Catalunya, en la qual es modifiquen les taules salarials per al període 1/04/2015 a 31/03/2017, subscrita, en data 12 de novembre de 2017, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i l'article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

--1 Disposar la inscripció de l'acta esmentada al Registre de convenis i acords col·lectius de treball de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la comissió negociadora.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 14 de febrer de 2018

Enric Vinaixa i Bonet

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Transcripció del text signat per les parts

Acta d'esmenes del Conveni col·lectiu de treball del comerç de vidre, pisa, ceràmica i similars de Catalunya (2015-2017)

Components

CCOO

Esteban Sanabria Garnica

Francesc García Alonso

Susana Castaño Caba

Federació de Serveis de CCOO de Catalunya

UGT

Moisés Berruezo Blanco

SMC-UGT

Gremi de Comerciants del Vidre, Pisa, Ceràmica i Articles de Regal de Catalunya

Jordi González Núñez

Enric Calvo Vidal

Francesc Viñas

Anna Riera

A Barcelona, el dia 12 de novembre de 2017, es reuneixen al local del Gremi, a la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya en C/ Viladomat, 174-08015, els membres representatius de la part social i patronal nomenats, com a components de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de treball del comerç de vidre, pisa, ceràmica i similars de Catalunya, per tal de tractar les següents qüestions:

Esmenes a les taules salarials del Conveni col·lectiu de treball de comerç de vidre, pisa, ceràmica i similars de Catalunya.

Amb aquesta Acta es procedeix a l'esmena dels errors detectats a la publicació de les taules salarials del Conveni col·lectiu de treball de comerç de vidre, pisa, ceràmica i similars de Catalunya, corresponents al període d'1 d'abril de 2.015 a 31 de març de 2.017, en la qual per error es van presentar unes taules salarials que no eren correctes.

S'adjunten noves taules en les quals es recullen les taules definitives i correctes per al període...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR