Acuerdo - Empreses i entitats privades que gestionen equipaments i serveis públics afectes a l'activitat esportiva i de lleure, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2002
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2004
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4118 de 23/04/2004

RESOLUCIÓ TRI/1013/2004, de 20 de gener, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector d'empreses i entitats privades que gestionen equipaments i serveis públics afectes a l'activitat esportiva i de lleure per als anys 2002-2004, relatiu a la modificació de l'article 28, roba de treball (codi de conveni núm. 7901905).

Vist el text de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector d'empreses i entitats privades que gestionen equipaments i serveis públics afectes a l'activitat esportiva i de lleure per als anys 2002-2004, relatiu a la modificació de l'article 28, roba de treball (codi de conveni núm. 7901905), subscrit per les parts negociadores el dia 11 de juny de 2003, i de conformitat amb el que disposa l'article 2.e) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, i l'article 11.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector d'empreses i entitats privades que gestionen equipaments i serveis públics afectes a l'activitat esportiva i de lleure per als anys 2002-2004, relatiu a la modificació de l'article 28, roba de treball, al Registre de convenis de la Direcció General de Relacions Laborals.

.2 Disposar que l'Acord esmentat es publiqui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió paritària del Conveni.

Barcelona, 20 de gener de 2004

Jaume Abat i Dinarès

Director general de Relacions Laborals

Traducció del text original signat per parts

ACORD

de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector d'empreses i entitats privades que gestionen equipaments i serveis públics afectes a l'activitat esportiva i de lleure de Catalunya per resoldre i clarificar la falta de definició de la roba de treball a aplicar al sector, modificant l'article 28 del Conveni:

Article 28

Roba de treball

Sense perjudici dels acords que a nivell d'empresa es puguin assolir amb els representants dels treballadors, com a mínim l'equip de roba de treball i calçat necessari per exercir les seves tasques estarà compost per:

Ensenyants AA. i Socorristes: 2 samarretes, 2 banyadors, 1 sabatilles piscina i 2 casquets.

Ensenyants A.F.E: 2 samarretes, 2 pantalons curts, 1 dessuadora i el calçat o la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR