Acuerdo de modificación - Indústries Siderometal-lúrgiques, Tarragona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2004
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2006
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4236 de 11/10/2004

RESOLUCIÓ

TRI/2726/2004, de 8 de setembre, per la qual es disposa el registre i la publicació de l'Annex de manteniment i muntatge del Conveni col·lectiu de treball de sector del metall, de la província de Tarragona, per als anys 2004-2006 (codi de conveni núm. 4300405).

Vist el text de l'Annex de manteniment i muntatge del Conveni col·lectiu de treball de sector del metall, subscrit per les parts negociadores en data 8 de juliol de 2004, i presentat en aquesta oficina per les mateixes parts en data 12 de juliol de 2004, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i la Resolució TRE/1398/2002, de 30 d'abril de delegació de competències en matèria de relacions laborals al Registre de Tarragona de convenis de la Delegació Territorial de Treball i Indústria (DOGC núm. 3642, de 24.5.2002),

Resolc:

.1 Disposar el registre de l'Annex de manteniment i muntatge del Conveni col·lectiu de treball de sector del metall, de la província de Tarragona, per als anys 2004-2006 (codi de conveni núm. 4300405), en el Registre de convenis dels Serveis Territorials de Treball i Indústria a Tarragona.

.2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora delConveni col·lectiu.

Tarragona, 8 de setembre de 2004

Josep Maria Solanes Segura

Director dels Serveis Territorials a Tarragona

Traducció del text original signat per les parts

ANNEX

de manteniment i muntatge del Conveni provincial del metallde Tarragona

D'acord amb el que disposa l'article 58 del vigent Conveni col·lectiu de la indústria siderometal·lúrgica de la província de Tarragona, s'ha arribat a un acord per regular les condicions de treball del sector del muntatge i manteniment, que s'incorpora com a annex del conveni per a tots els efectes.

Clàusula d'estabilitat en l'ocupació

Primer

A la finalització de l'execució d'un contracte de manteniment anual subscrit en els sectors nuclear, petroquímic, de refinat, estesa elèctrica o parcs temàtics, els treballadors que prestin els seus serveis en el contracte de manteniment esmentat, amb les limitacions que a continuació s'exposaran, tindran dret a subrogar-se a la nova empresa adjudicatària, que haurà de respectar tots els drets laborals que tingui amb l'anterior. Per a respectar aquelles condicions més beneficioses de les que estableix el Conveni col·lectiu, les esmentades millores o acords hauran de tenir una antiguitat mínima d'un any.

Segon

La subrogació esmentada s'estendrà als caps mitjans, personal indirecte, així com el personal de suport administratiu que compleixi com a mínim amb una de les condicions següents:

Ser treballadors eventuals en la modalitat de contracte per obra o servei determinat, que hagin estat adscrits exclusivament al contracte mercantil extingit.

Tenir una antiguitat en la prestació de serveis adscrits al contracte mercantil extingit en les instal·lacions de l'empresa principal d'almenys un any de forma continuada a la planta o instal·lació objecte del manteniment.

Tercer

De forma expressa es fa constar que la subrogació afectarà tant al personal fix de plantilla que faci dos anys com a mínim que treballa a l'empresa sortint destinat de forma estable al mantenimentobjecte del subcontracte , així com als treballadors fixos d'obra en els contractes dels quals hi consti que el motiu de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR