Convenio colectivo - Personal funcionari de Ajuntament d'Igualada, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2003
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2005
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4376 de 03/05/2005

RESOLUCIÓ

TRI/1340/2005, de 9 de març, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acta d'esmena de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de Ajuntament d'Igualada per als anys 2003-2005 (codi de conveni núm. 0808012).

Vista l'Acta d'esmena de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament d'Igualada, subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 26 de març de 2004, i d'acord amb el que disposen l'article 36 de la Llei 7/1990, de 19 de juliol, sobre negociació col·lectiva i participació en la determinació de les condicions de treball dels empleats públics (BOE núm. 173, de 20.7.1990), en relació amb el que estableixen la disposició final 1.2 de la Llei orgànica 11/1985, de 2 d'agost, de llibertat sindical; l'article 11.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat;

Vista l'aprovació expressa de l'Acta d'esmena de l'Acord per l'òrgan competent, d'acord amb el que disposa l'article 35 de la Llei 7/1990 esmentada,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acta d'esmena de l'Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari de Ajuntament d'Igualada per als anys 2003-2005 (codi de conveni núm. 0808012) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 9 de març de 2005

Salvador Álvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

Transcripció literal del text signat per les parts

ACTA

d'esmena de l'Acord de condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament d'Igualada per als anys 2003-2005

Assistents:

Representació de l'Ajuntament: Jordi Riba i Colom, tinent d'alcalde de Governació i Personal de l'Ajuntament d'Igualada, Joan Balcells i Padullés i Teresa Sert i Monrós, regidors.

Representants de la Junta de Personal: Marc Pujol i Puntí, Antonio Nogales Márquez, Pere Pullés i Hervàs, Immaculada Termens i Asbert i Mercedes de Pedro i Sanz.

Rosa Bonastre i Torné, com a secretària de la Comissió.

Sessió extraordinària de 26 de març de 2004, de 12 a 12.30 hores, a la sala de comissions.

Ordre del dia:

Modificació de l'article 24 de l'Acord de les condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament d'Igualada i dels seus organismes autònoms municipals i l'annex 3, referent al reglament regulador de la carrera administrativa de l'Ajuntament d'Igualada i dels seus organismes autònoms municipals.

Desenvolupament de la reunió

El Sr. Riba explica que, malgrat que la demanda formulada per l'advocat de l'Estat no es presenta suficientment fonamentada i malgrat que la redacció actual de l'article 24 i annex 3 de l'Acord de condicions de treball és resultat de les facultats d'autoorganització de l'Ajuntament amb la finalitat de la consecució dels objectius d'eficàcia i eficiència en el desenvolupament dels serveis públics, a través del control de presència i absències del personal i l'incentiu de la formació d'aquest personal lligat al pla anual formatiu, sembla convenient modificar el redactat de manera que, mantenint el seu esperit, s'aclareixi la seva interpretació, a l'efecte d'ajustar el seu contingut de manera més plena a la legalitat.

Les persones que formen part de la Comissió Negociadora del pacte de condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament d'Igualada i dels seus organismes autònoms municipals estan d'acord amb la modificació proposada i acorden sotmetre l'esmentada modificació al Ple municipal per a la seva aprovació i trametre-la a la Delegació Territorial de Treball de Barcelona per al seu coneixement i publicació.

El text dels punts esmentats, amb les modificacions introduïdes, queda redactat de la manera següent:

Article 24

Deduccions del complement de productivitat per absentisme laboral

A l'efecte de controlar i reduir l'absentisme laboral, es preveu la deducció proporcional del complement de productivitat. Aquesta deducció es durà a terme en aplicació de les regles següents:

  1. Les deduccions s'aplicaran al gener i al juliol, per un import total màxim de 120 euros per cadascun d'aquests 2 mesos (gener-juliol); el còmput de la quantitat a deduir es farà atenent les absències de cada mes dels 12 que té l'any, amb un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR