Convenio colectivo - Aigües de Fontdalt, SA., Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2005
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2006
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4462 de 05/09/2005

RESOLUCIÓ

TRI/2473/2005, de 21 de juny, per la qual es disposa el registre i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Aigües Fontdalt, SA, per als anys 2005-2006 (codi de conveni núm. 4301342).

Vist el text del Conveni Col·lectiu de treball de l'empresa Aigües Fontdalt, SA, subscrit per les parts negociadores en data 14 d'abril de 2005 i presentat per les mateixes parts l'11 de maig de 2005, i d'acord amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 11.2 i 37.4 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

.1 Disposar el registre del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Aigües Fontdalt, SA, per als anys 2005-2006 (codi de conveni núm. 4301342), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Tarragona.

.2 Disposar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni.

Tarragona, 21 de juny de 2005

Josep M. Solanes Segura

Director dels Serveis Territorials

a Tarragona

Transcripció del text literal signat per les parts

CONVENI

col·lectiu de treball de l'empresa Aigües de Fontdalt, SA, per als anys 2005 i 2006

Article 1

Àmbit territorial

El present Conveni és d'aplicació obligatòria per al centre de treball de Llabería de l'empresa Aigües Fontdalt, SA, situat a la província de Tarragona.

Article 2

Àmbit personal

Afecta a tots els productors la categoria dels quals s'especifiquen en els annexos, que presten els seus serveis en l'esmentada empresa, incloses en l'àmbit funcional de la mateixa, amb exclusió del personal exceptuat per l'Estatut dels treballadors en el seu article 1.3.

Article 3

Vigència

El present Conveni entrarà en vigor, a tots els efectes, independentment de la seva homologació i publicació, el dia 1 de gener de 2005.

Article 4

Durada i pròrroga

La duració del present Conveni s'estipula fins al 31 de desembre de 2006, prorrogant-se tàcitament, any rere any, mentre no sigui denunciat reglamentàriament per alguna de les parts, amb una antelació mínima de tres mesos, respecte de la data del seu venciment.

Article 5

Garantia personal

Es respectaran les situacions personals gaudides amb anterioritat a la vigència d'aquest Conveni que, amb caràcter global, excedeixi del mateix, mantenint-se estrictament a títol personal.

Article 6

Salari base

El personal percebrà un salari base d'acord amb el que s'estableix en la primera columna de l'annex 1 d'aquest Conveni.

Article 7

Increment per antiguitat

L'empresa abonarà en concepte d'antiguitat un 2 per cent anual sobre el salari base, amb les limitacions legals establertes en l'apartat 2 de l'article 25 de l'Estatut dels treballadors.

Article 8

Plus de conveni

S'estableix un plus de conveni la quantia mensual del qual es fixa a la segona columna de l'annex 1 del present Conveni.

Article 9

Plus de treball nocturn

El personal comprès en el torn de nit, de les 22,00 a les 6,00 hores percebrà per aquest motiu un increment equivalent al 25 per cent del salari base més antiguitat, se escau. Perquè es meriti aquest plus s'ha de realitzar una jornada de 8 hores efectives de treball. La mitja hora de descans reglamentària establerta es computa com a temps de treball efectiu.

Article 10

Vacances

Tots els treballadors compresos en l'àmbit del present Conveni gaudiran d'un període de vacances de 24 dies laborals. Es poden fraccionar en dos períodes de 12 dies laborables. Les vacances seran gaudides de comú acord entre l'empresa i els treballadors mitjançant torns organitzats, exceptuant-se els mesos de juny, juliol i primera quinzena d'agost, previ informe al delegat de personal. Els torns de vacances constataran de tres treballadors cadascun, exceptuant el que comprengui la segona quinzena d'agost, que constarà de dos treballadors.

Article 11

Gratificacions extraordinàries

S'estableixen dues pagues extraordinàries a raó de 30 dies de salari base, antiguitat i plus conveni cadascuna. Les pagues esmentades es faran efectives en els mesos de juny i desembre, respectivament.

Article 12

Participació de beneficis

Amb caràcter de participació en beneficis, l'empresa abonarà als seus treballadors, una gratificació equivalent al 15 per cent del salari base.

Article 13

Jornada laboral

Per al primer any de vigència s'estableix una jornada anual de 1.784 hores.

Per al segon any de vigència s'estableix una jornada anual de 1.780 hores. La empresa i la representació dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR