Convenio colectivo - Empresa Agrofruit Export, SA, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Septiembre de 2005
Fin de Vigencia31 de Agosto de 2009
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4775 de 05/12/2006

RESOLUCI”

TRI/3942/2006, de 2 de novembre, per la qual es disposa el registre i la publicaciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Agrofruit Export, SA, per als anys 2005-2009 (codi de conveni n˙m. 4301602).

Vist el text del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Agrofruit Export, SA, per als anys 2005-2009, subscrit per les parts negociadores en data 31 de juliol de 2006, i presentat per les mateixes parts en data 4 d'octubre de 2006, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de marÁ, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei de l'Estatut dels treballadors, i els articles 68.5 i 170.1 de la Llei org‡nica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Resolc:

.1††Disposar el registre del Conveni col∑lectiu de treball de l'empresa Agrofruit Export, SA, per als anys 2005-2009 (codi de conveni n˙m. 4301602), en el Registre de convenis dels Serveis Territorials de Treball i Ind˙stria a les Terres de l'Ebre.

.2††Disposar-ne la publicaciÛ en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Notifiqueu aquesta ResoluciÛ a la ComissiÛ Negociadora del Conveni col∑lectiu.

Tortosa, 2 de novembre de 2006

FermÌ AndrÈs i Molins

Director dels Serveis Territorials

a les Terres de l'Ebre

TranscripciÛ literal del text signat per les parts

CONVENI

col∑lectiu de treball de l'empresa Agrofruit Export, SA

Article 1

¿mbit d'aplicaciÛ

Aquest Conveni afecta i Ès d'aplicaciÛ a tot el personal vinculat a l'empresa mitjanÁant contracte laboral, i compresos en l'article 38 de la ReglamentaciÛ nacional de manipulat i envasat de cÌtrics, aixÌ com el personal de camp (collidors), independentment del rËgim de cotitzaciÛ a la Seguretat Social que sigui d'aplicaciÛ.

S'exclouen expressament:

Els que executen funcions d'alt consell i els membres de l'Úrgan d'administraciÛ, sempre que les seves activitats nomÈs comportin la relaciÛ de tasques inherents a aquests c‡rrecs.

El personal d'alta direcciÛ inclÚs en l'article 2.1.a) de l'Estatut dels treballadors.

Aquest Conveni col∑lectiu afecta el personal de l'empresa Agrofruit Export, SA, definit anteriorment, en tots els seus centres de treball existents o que es puguin crear, en l'‡mbit estatal, durant la seva vigËncia.

Article 2

VigËncia

Aquest conveni entrar‡ en vigor el dia 1 de setembre de 2005, independentment de la data en quË sigui publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els endarreriments del Conveni que es produeixin es pagaran el mes seg¸ent de la seva publicaciÛ completa en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La durada Ès de quatre anys, i finalitzar‡ el 31 d'agost del 2009. Es prorrogar‡ t‡citament cada any, mentre no sigui denunciat reglament‡riament per alguna de les dues parts amb, almenys, dos mesos abans de la data del seu venciment.

Un cop denunciat, restar‡ en vigor fins que no se signi i oficialitzi el nou conveni.

Article 3

CompensaciÛ i absorciÛ

Totes les millores econÚmiques o laborals que es produeixin en virtut d'aquest Conveni sÛn compensables i absorbibles en cÚmput. anual fins on arribin les millores pactades en anterioritat entre l'empresa i treballadors, sigui a tÌtol individual o col∑lectiu.

Article 4

Garanties ad personam

Sens perjudici de la possibilitat d'absorciÛ i compensaciÛ regulada a l'article 26.5 de l'Estatut dels treballadors, l'empresa respectar‡ les condicions econÚmiques de tota classe mÈs beneficioses que, a la data d'entrada en vigor d'aquest Conveni, haguessin individualment pactat o unilateralment concedit.

Igualment respectaran les condicions laborals mÈs beneficioses que, a la data d'entrada en vigor d'aquest Conveni, haguessin individualment pactat o unilateralment concedit.

Article 5

Grups i categories professionals

S'estableixen els seg¸ents grups professionals:

A.†TËcnics i titulats

Grau superior

Grau mitj‡

B.†Administratius

a)†Director d'‡rea

b)†Cap de secciÛ

c)†Oficial administratiu de 1™

d)†Oficial administratiu de 2™

e)†Auxiliar administratiu

f)†Telefonista

g)†Aspirant de 16 a 17 anys

C.†Personal de magatzem

a)†Encarregat de magatzem

b)†Encarregat d'‡rea

c)†Responsable de secciÛ

d)†Conductor de carretons

e)†PeÛ especialista (paletitzaciÛ, apilador i fleixador)

f)†Operari de m‡quines autom‡tiques

g)†Triadora, encaixadora, empaperadora

h)†PeÛ

i)†Mosso 16 i 17 anys

D.†Personal de camp

a)†Cap de camp

b)†Cap de zona

c)†Capat‡s

d)†Cabasser

e)†Collidor

E.†Subalterns

a)†Vigilant

b)†OrdenanÁa

c)†Personal de neteja

F.†Personal d'oficis cl‡ssics

a)†Mec‡nic

b)†Electricista

c)†Conductor de camions

El gËnere gramatical d'aquestes nominacions no suposa que totes i cadascuna, de les categories professionals no puguin ser desenvolupades per treballadors d'un o altre sexe.

Article 6

RËgim de contractaciÛ

Per raÛ de la seva permanËncia al servei, el personal es classifica en els grups seg¸ents:

  1. †Personal fix de plantilla, amb el contracte indefinit, per servir i atendre les finalitats permanents de l'entitat, ja sigui per tot l'any o a temps parcial per treballs de naturalesa fixa discontÌnua.

  2. †Personal contractat temporalment, a l'empresa per les diferents disposicions vigents en matËria de contractaciÛ i del foment a l'ocupaciÛ.

  3. †Personal contractat per durada determinada, a l'empara de l'apartat 1 de l'article 15 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR