Convenio colectivo - Institut Municipal d'Acció Esportiva (IMAE) de Lleida, Lérida

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2006
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2006
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4784 de 20/12/2006

RESOLUCIÓ

TRI/4159/2006, de 7 de novembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Institut Municipal d'Acció Esportiva (IMAE) de Lleida, per a l'any 2006 (codi de conveni núm. 2500982).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Institut Municipal d'Acció Esportiva (IMAE) de Lleida, subscrit pels representants de l'empresa i dels treballadors el dia 26 de juny de 2006, i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicació,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Institut Municipal d'Acció Esportiva (IMAE) de Lleida, per a l'any 2006 (codi de conveni núm. 2500982), al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Lleida.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Lleida, 7 de novembre de 2006

Pilar Nadal i Reimat

Directora dels Serveis Territorials

a Lleida en funcions

CONVENI

Col·lectiu de treball de l'empresa Institut Municipal d'Acció Esportiva (IMAE) de Lleida per a l'any 2006

Transcripció literal del text signat per les parts

Conveni col·lectiu 2006 - personal subrogat de l'EMSC, SA a l'IMAE

Article 1

Àmbit funcional i personal d'aplicació

Aquest conveni col·lectiu té com objecte la regulació de les condicions de treball del personal laboral que ha estat objecte de subrogació per part de l'IMAE provenint de l'Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA, tan si presta els seus serveis al propi IMAE, com en altres departaments municipals, atesa la necessitat de donar-los-hi una ocupació efectiva. També és aplicable en la seva totalitat al personal que, amb caràcter indefinit o temporal, porti més de sis mesos continuats prestant els seus serveis en les instal·lacions actualment gestionades per l'IMAE, abans per l'EMSC, SA, i, en el seu cas, en la piscina de Balàfia o, en les activitats pròpies de l'IMAE, pel que fa al personal amb contracte temporal de sis o menys mesos continuats, els serà d'aplicació el conveni en proporció del temps treballat, exceptuant els apartats 3, 5 i 7 de l'article 22.

Article 2

Àmbit temporal

Aquest conveni estarà en vigor des de l'1 de gener de 2006 fins al 31 de desembre de 2006. ES pot prorrogar anualment, amb l'increment de l'IPC provincial dels conceptes retributius, excepte si alguna de les parts el denuncia amb tres mesos d'antelació.

Tanmateix s'acorda arribar a l'aplicació íntegra del conveni del personal laboral de l'ajuntament de Lleida durant l'any 2007.

Article 3

Absorció i compensació

Tot allò que derivi d'aquest conveni és compensable i absorbible amb qualsevol altra qüestió salarial, ja provingui de convenis provincials o que s'establissin mitjançant altres sistemes, que resultin d'obligat compliment i només es podran modificar si la totalitat de les noves condicions en el seu conjunt anual fos superior a la totalitat de les que s'han establert en aquest conveni.

Article 4

Organització de l'entitat i el seu funcionament

s'entén que l'organització de l'entitat és l'adequada i a causa de les seves peculiars característiques, l'organització tècnica i pràctica del treball i també la del descans, correspon, per tant, a la direcció de l'organisme la facultat de direcció i organització del treball, tot d'acord amb les normes i orientacions d'aquest conveni i de les disposicions legals pertinents.

Article 5

Règim econòmic, increments i revisions salarials

amb efectes de l'1 de gener de 2006, s'incrementaran les retribucions salarials brutes vigents pel 2005 per a cada categoria professional segons l'IPC provincial, essent les taules salarials d'aplicació durant l'any 2006, les que consten en l'Annex 1 i Annex 2.

La nòmina del personal que cobra per mesos, s'ha de calcular a raó de 30 dies per mes.

Article 6

Gratificacions extraordinàries

les pagues extraordinàries anuals són dues: la de juny i la de Nadal. Aquestes pagues s'han d'abonar a raó de 30 dies cadascuna amb el salari base, segons la taula salarial d'aquest conveni, (annex núm. 1), més l'import de l'antiguitat i els complements personals fixos de cada mes.

Aquestes gratificacions extraordinàries s'han de pagar els dies 22 de juny i 22 de desembre.

Hi haurà una retribució extraordinària anual, consistent amb 22,5 dies de salari base, més l'antiguitat i els complements personals fixos, segons les taules salarials especificades en aquest conveni. L'esmentada retribució extraordinària es percebrà el dia 15 de setembre de cada any; no obstant i a criteri de l'Entitat es podrà prorratejar mensualment.

El tècnic/a 1a esportiu/va tindrà les pagues extraordinàries incloses en el preu hora que figura en l'annex 1, mentre el tècnic/a esportiu/va i l'auxiliar esportiu/va tindran el preu que figura en l'annex 1 més les pagues extraordinàries pactades.

Article 7

Primes especials

Com a prima especial pels treballs que realitzin determinats treballadors de l'organisme, d'acord amb les seves peculiaritats específiques, l'entitat els abonarà les següents quantitats:

  1. el personal de l'organisme que realitzin treballs fora del terme municipal de Lleida i que utilitzin el seu vehicle particular per desplaçar-se ha de rebre 0,19 euros/quilòmetre.

  2. si han de menjar fora de Lleida rebran 8,41 euros en concepte de mitja dieta i de 12,02 euros pel mateix concepte quan s'escaigui en cap de setmana. Com a dieta complerta, és a dir, pernoctació i aliments diaris, s'abonarà la quantitat total de 52,29 euros. En cas de jornada completa fora de Lleida, sense pernoctar, s'abonarà 26,14 euros. Aquestes quantitats s'incrementaran anualment segons l'IPC provincial.

  3. s'estableix un complement equivalent en quan a quantitat a 3/4 paga extraordinària, anomenat plus objectius amb les següents condicions:

    Per al personal que estigui d'alta a l'entitat tot l'any natural sencer.

    Per al personal en situació d'ILT, sempre i quan justifiquin la seva baixa mitjançant certificat mèdic oficial, a partir del 3r dia.

    Que la seva tasca estigui inclosa en el programa de direcció per objectius establert per l'entitat.

    Complir íntegrament amb el programa de direcció per objectius establert per l' entitat.

    Queden exclosos de minutar aquest complement els treballadors/treballadores que reuneixin qualsevol de les següents circumstàncies:

    Baixa voluntària.

    Baixa per acomiadament procedent.

    Aquest complement es minutarà durant el mes de març de cada any. El període liquidat en aquest complement correspon al període de l'1 de gener al 31 de desembre de l'any anterior.

  4. Es crea el complement de regularització que inclourà tots els complements que a continuació s'especifica: plus de conveni, menyscapte de diners, plus de nocturnitat, plus d'eines, plus de conducció, plus de turnicitat, plus de magatzemer, plus disponibilitat, plus de perillositat, plus toxicitat, perllongació de jornada, plus de dedicació; a més, aquest complement de regularització inclourà aquells altres complements no especificats en el conveni. El personal que fins ara prestava els seus serveis, tenint en compte les tasques relacionades amb aquests complements, les continuaran exercint amb les mateixes retribucions que perceben actualment.

    Un cop feta aquesta regularització, i sense perdre aquests complements abans esmentats el seu caràcter individual, de forma puntual i a proposta de la direcció de l'organisme, la presidència d'aquest podrà continuar aplicant-los en aquells llocs de treball relacionats amb instal·lacions i activitats esportives, durant un temps determinat, si així es requereix, els complements que a continuació es relacionen:

    . S'estableix la quantitat de 13,10 euros en concepte de menyscapte de diners per als treballadors/treballadores que tinguin assignada la responsabilitat derivada de l'arqueig de caixa o de recaptació, cobrament de rebuts o taxes.

    . S'estableix la quantitat de 125,00 euros/mensuals, en concepte perllongació de jornada per als treballadors/treballadores a temps complert, que la seva feina exigeixi un treball més extens i dilatat en el temps que el que habitualment correspon a la seva jornada ordinària. Aquest concepte consistirà en la realització d'una jornada de 40 hores setmanals.

    . S'estableix la quantitat de 47,08 euros/mensuals en concepte de plus de toxicitat per a tots els treballadors/treballadores que estiguin exposats a un potencial risc per la seva salut, derivat de les condicions de toxicitat.

    . S'estableix la quantitat de 67,23 euros/mensuals, en concepte de plus de perillositat, per a tots els treballadors/treballadors que estiguin exposats a un potencial risc per la seva salut, derivat de les condicions de perillositat

    . S'estableix la quantitat de 289,01 euros/mensuals, en concepte de plus de disponibilitat, per als treballadors/treballadores, que segons l'organització i distribució de la feina de manera habitual, se l'hi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR