Convenio colectivo - Grupo General Cable Sistemas SA (Centro de Trabajo de Casanova), Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2006
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2009
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4823 de 16/02/2007

RESOLUCIÓ

TRI/4534/2006, de 26 de juny, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Grupo General Cable Sistemas, SA (centre de treball del c. Casanova, 150, Barcelona) per als anys 2006-2009 (codi de conveni núm. 0808461).

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Grupo General Cable Sistemas, SA (centre de treball del c. Casanova, 150, Barcelona) subscrit pels representants de l'empresa i pels dels seus treballadors el dia 7 de juny de 2006, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; l'article 11.2 de la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; el Reial decret 2342/1980, de 3 d'octubre, sobre transferència de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de mediació, arbitratge i conciliació; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball; el Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, modificat pel Decret 223/2004, de 9 de març, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l'empresa Grupo General Cable Sistemas, SA (centre de treball del c. Casanova, 150, Barcelona) per als anys 2006-2009 (codi de conveni núm. 0808461) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Indústria a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 26 de juny de 2006

Salvador Álvarez Vega

Director dels Serveis Territorials

a Barcelona en funcions

Traducció del text original signat per les parts

VI CONVENI

col·lectiu del centre de treball del c. Casanova, 150, de l'empresa Grupo General Cable Sistemas, SA.

Capítol 1

Objecte i àmbit d'aplicació

Article 1

Objecte

Aquest Conveni col·lectiu de centre de treball regula les relacions laborals entre el centre de treball del carrer de Casanova, 150, de Grupo General Cable Sistemas, SA i el personal de la seva plantilla inclòs en el seu àmbit d'aplicació personal.

Article 2

Àmbit d'aplicació personal

El Conveni afecta tota la plantilla actual del centre de treball del carrer de Casanova, 150, i tot el personal que hi ingressi durant la seva vigència, així com la plantilla procedent del centre de treball de Casanova desplaçada a qualsevol centre que es pugui crear durant la vigència del Conveni 2006 al 2009 a la ciutat de Barcelona. S'exclouen del seu àmbit les persones que exerceixin càrrecs d'alta direcció, que s'han d'atenir al que disposa el Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost.

Àmbit temporal

Article 3

Vigència i durada

Aquest Conveni entra en vigor a partir de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La seva durada és de 4 anys a comptar de l'1 de gener de 2006 i fins al 31 de desembre de 2009. No obstant això, les condicions econòmiques i de jornada laboral es retrotreuen a l'1 de gener de 2006.

Article 4

Denúncia i revisió

La denúncia del Conveni la pot efectuar qualsevol de les dues parts amb 1 mes de temps com a mínim respecte a la data de caducitat. S'ha d'efectuar per escrit, el qual s'ha d'adreçar a l'organisme laboral competent i a l'altra part. En cas que se sol·liciti una revisió del Conveni, s'han d'assenyalar concretament els punts la modificació dels quals es proposa.

Garantia personal. Compensació i absorció

Article 5

Garantia personal

Es respecten les situacions personals que siguin en conjunt, i computades anualment, més beneficioses que les que fixa aquest Conveni, les quals es mantenen estrictament a títol personal.

Article 6

Compensació

Les retribucions que estableix aquest Conveni compensen i absorbeixen qualsevol altres existents en el moment de la seva entrada en vigor, sigui quina sigui la naturalesa i l'origen de la seva existència. L'excés que es pugui produir, computades les quantitats rebudes sobre la base anual, es manté amb el mateix caràcter amb què va ser concebut, i és susceptible d'absorció en futures possibles modificacions salarials.

Article 7

Absorció

Les disposicions legals o convencionals futures que comportin una variació econòmica en tots o en alguns dels conceptes retributius existents o que representin la creació d'altres de nous només tenen eficàcia si considerats en conjunt superen el nivell total d'aquest; si no és així, s'entenen absorbits per les millores pactades en aquest.

Vinculació a la totalitat

Article 8

Respecte al que s'ha pactat

En cas que la jurisdicció laboral, en l'exercici de les funcions que li són pròpies, no aprovi algun dels articles d'aquest Conveni, automàticament queda sense eficàcia la seva totalitat, i s'ha de reconsiderar en conjunt.

Condicions econòmiques

Article 9

Sistema retributiu

El sistema retributiu del personal del centre de treball de Casanova de Grupo General Cable Sistemas, SA, consisteix a satisfer al treballador pel treball efectuat correctament, a activitat normal, els salaris i els complements a què tingui dret en les quanties i les condicions pactades en aquest Conveni i que s'indiquen en les taules annexes.

Article 10

Increment econòmic

Any 2006: aplicació de l'increment de l'IPC real d'Espanya sobre cada un dels conceptes retributius, s'exceptuen els recollits en el present acord per als quals s'estableixi un tractament diferent. S'ha d'aplicar a compte l'increment de l'IPC previst per a Espanya en els Pressupostos generals de l'Estat (2% per al 2006) sobre els conceptes que corresponguin.

Any 2007: aplicació de l'increment de l'IPC real d'Espanya en tots els conceptes actualitzats en data 31 de desembre de 2006, s'exceptuen els recollits en el present Conveni per als quals s'estableixi un tractament diferent. S'ha d'aplicar a compte l'increment de l'IPC previst per a Espanya en els Pressupostos generals de l'Estat.

Any 2008: aplicació de l'increment de l'IPC real d'Espanya en tots els conceptes actualitzats en data 31 de desembre de 2007, s'exceptuen els recollits en el present Conveni per als quals s'estableixi un tractament diferent. S'ha d'aplicar a compte l'increment de l'IPC previst per a Espanya en els Pressupostos generals de l'Estat.

Any 2009: aplicació de l'increment de l'IPC real d'Espanya en tots els conceptes actualitzats en data 31 de desembre de 2008, s'exceptuen els recollits en el present Conveni per als quals s'estableixi un tractament diferent. S'ha d'aplicar a compte l'increment de l'IPC previst per a Espanya en els Pressupostos generals de l'Estat.

A la finalització de cada un dels anys de vigència del Conveni han de ser revalorats, sense fer efectiva cap quantitat en concepte d'endarreriments, els diferents conceptes salarials excepte aquells als quals es doni un tractament diferent, amb un 0,35% addicional a l'IPC real de l'Estat. Les quantitats resultants han de servir de base per al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR