Revisión salarial - Lavanderías Industriales, Cataluña

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2008
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2008
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5108 de 10/04/2008

RESOLUCI”

TRE/1045/2008, de 26 de marÁ, per la qual es disposa la inscripciÛ i la publicaciÛ de la revisiÛ salarial per a l'any 2008 i la classificaciÛ de les categories professionals del Conveni col∑lectiu de treball de bugaderies industrials de Catalunya dels anys 2007, 2008, 2009 i 2010 (codi de conveni n˙m. 7900905).

Vist el text de la revisiÛ salarial per l'any 2008 i la classificaciÛ de les categories professionals del Conveni col∑lectiu de treball de bugaderies industrials de Catalunya dels anys 2007, 2008, 2009 i 2010, subscrit, per la part empresarial, pels representants del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona, el Gremi Tintorers de Lleida, el Gremi Tintoreries de Girona i l'AssociaciÛ de Bugaderies Industrials de Tarragona i, per la part social, pels representants de CCOO i FES-UGT els dies 28.2.2008 i 4.3.2008, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de marÁ, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipÚsit de convenis col∑lectius de treball; i l'article 170.1.e) i j) de la Llei org‡nica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i altres normes d'aplicaciÛ.

Resolc:

.1 Disposar la inscripciÛ de la revisiÛ salarial per l'any 2008 i la classificaciÛ de les categories professionals del Conveni col∑lectiu de treball de bugaderies industrials de Catalunya dels anys 2007, 2008, 2009 i 2010 al Registre de convenis d'aquesta DirecciÛ General.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tr‡mits pertinents.

Notifiqueu aquesta ResoluciÛ a la ComissiÛ negociadora del Conveni.

Barcelona, 26 de marÁ de 2008

Salvador ¡lvarez Vega

Director general de Relacions Laborals

CONVENI

de bugaderies industrials de Catalunya

Article__

Categories professionals i grups

Les categories professionals en els centres de treball afectats pel present Conveni seran las que a continuaciÛ s'indiquen, com integrants de cada un dels grups professionals que aquÌ s'expressen.

1) Grup directiu:

- Director

- Encarregat general

2) Grup comandaments intermedis:

- Cap administratiu

- TËcnic manteniment

- Cap de secciÛ

3) Grup tËcnics:

- Oficial administratiu

- Oficial manteniment

- Oficial planta

4) Grup personal especialista:

- Conductor/a

- Especialista

5) Grup personal auxiliar:

- Auxiliar administratiu

- Auxiliar manteniment

- Auxiliar de serveis

Article__

DefiniciÛ dels grups i categories professionals

DefiniciÛ de factors que s'inclouen en la determinaciÛ de la pertinËncia a un determinat grup professional.

Grup 1 - Personal directiu

Criteris generals: el personal pertanyent a aquest grup planifica, organitza, dirigeix i coordina les diverses activitats prÚpies del desenvolupament de l'empresa.

Realitza funcions que comprenen l'elaboraciÛ de la polÌtica d'organitzaciÛ, els plantejaments generals de la utilitzaciÛ eficaÁ dels recursos humans i dels aspectes materials, l'orientaciÛ i, el control de les activitats de l'organitzaciÛ conforme al programa establert o a la polÌtica adoptada; l'establiment i manteniment d'estructures productives i de suport i el desenvolupament de la polÌtica industrial, financera o comercial.

  1. Director: Ès el que amb tÌtol adequat o ‡mplia preparaciÛ teÚric - pr‡ctic, i en aquelles empreses que per la seva import‡ncia o especialitat aixÌ el requereixin, assumeix la responsabilitat del procÈs industrial, tenint els encarregats generals sota la seva directa dependËncia.

  2. Encarregat general: Ès el que amb comandament directe sobre els caps de secciÛ tÈ la responsabilitat del treball, la disciplina i la seguretat del personal. Li correspon l'organitzaciÛ i direcciÛ dels tallers, la fiscalitzaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR