Revisión salarial - Indústria de la Flequeria, Barcelona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2008
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2009
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 5453 de 28/08/2009

RESOLUCIÓ

TRE/2318/2009, de 25 de juny, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2008 i de revisió salarial per a l'any 2009 del Conveni col·lectiu de treball de la indústria de la flequeria de la província de Barcelona (codi de conveni núm. 0802525).

Vist el text de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2008 i de revisió salarial per a l'any 2009 del Conveni col·lectiu de treball de la indústria de la flequeria de la província de Barcelona, subscrit pel Gremi de flequers de la província de Barcelona, Gremi de forners de Barcelona, UGT i CCOO el dia 20 d'abril de 2009, i de conformitat amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.b) del Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball; el Decret 326/1998, de 24 de desembre, de reestructuració de les delegacions territorials del Departament de Treball, modificat pel Decret 106/2000, de 6 de març, de reestructuració parcial del Departament de Treball; el Decret 199/2007, de 10 de setembre, de reestructuració del Departament de Treball, i altres normes aplicables,

Resolc:

.1 Disposar la inscripció de l'Acord de revisió de l'IPC per a l'any 2008 i de revisió salarial per a l'any 2009 del Conveni col·lectiu de treball de la indústria de la flequeria de la província de Barcelona (codi de conveni núm. 0802525) al Registre de convenis dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Barcelona.

.2 Disposar que el text esmentat es publiqui al DOGC.

Barcelona, 25 de juny de 2009

Elisenda Giral i Masana

Directora dels Serveis Territorials

a Barcelona

Traducció del text original signat per les parts

ACORD

de revisió d'IPC per a l'any 2008 i de revisió salarial per a l'any 2009 del Conveni col·lectiu de treball de la indústria flequera de Barcelona i província

Assistents:

Comissió negociadora sindical:

Comissió negociadora UGT: Sr. Francisco Aguilar Gallardo, Sr. J. Antonio Jiménez Aguilera, Sra. Ana Mª Berenguer i Sra. Inma Pérez. Assessors: Sr. Jordi López i Sr. José Espigarés.

Comissió Negociadora CCOO: Sra. Yolanda Sánchez Sebero, Sra. Yolanda Burgos López, Sr. Josep Climent Corona, Sr. Jonathan Climent Corona, Sr. Ramón Ballesteros García i Sra. Gisela Esteruelas Castellvi. Assessors: Sr. Pedro A. Ruiz Santos i Sr. Xavier Olivé Ferrer.

Comissió negociadora empresarial:

Comissió negociadora Gremi de Flequers de la província de Barcelona: Sr. Antoni Vila Ferrarons, Sr. Joan Mª Rius Marrugat, Sr. Antoni Aribau Castillo i Sr. Modest Corsellas Pila. Assessors: Sr. Antonio Caballero Megias i Sra. Ana Terrones Pumarola.

Comissió Negociadora Gremi de Forners de Barcelona: Sr. Angel Rocamora Callau, Sr. Jordi Jordá Peña i Sr. Josep González Oliveros. Assessor: Sr. Jordi Murillo.

A Barcelona, en data 20 d'abril de 2009 en els locals del Gremi de Flequers de la província de Barcelona es reuneix la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de la indústria flequera de Barcelona i la seva província 2007-2010.

Mitjançant la present, les representacions sindicals i empresarials acorden procedir a aplicar, amb efectes de l'1 de gener de 2009, la disposició addicional segona (increment salarial). Als efectes oportuns, ambdues parts manifesten:

  1.  Que ostenten la legitimació necessària per a la firma del present acord d'increment del vint-i-dosè Conveni col·lectiu de la indústria de la flequeria de Barcelona i la seva província, en virtut de l'establert a l'article 87.1 de l'Estatut dels treballadors.

  2.  Que després de 2 anys de vigència del Conveni col·lectiu, a l'inici de l'any en curs han sorgit diferències respecte a la xifra de l'IPC previst a aplicar a fi de concretar els increments salarials per a l'any 2009.

  3.  Que, a efectes de l'anterior, la representació empresarial i sindical, han dut a terme el corresponent procés de negociació, fins a assolir el consens de tots els membres de la Comissió Negociadora.

Per tot això, i per unanimitat, els membres de la Comissió Negociadora subscriuen el present acord econòmic en relació amb la disposició addicional segona (increment salarial), amb efectes de l'1 de gener de 2009 fins al 31 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR